Menu
Måndag Tisdag Onsdag
weathersymbol windsymbol bathsymbol sunrise symbol sunset symbol weathersymbol weathersymbol
5° 0mm 5 m/s SSW 19.4° 09:04 15:18 2° 0mm 7° 0mm

När man har hela dagen på sig

Semester; för vissa lata dagar på stranden, för andra fullspäckat aktivitetsschema. Oavsett semestertyp vill vi rekommendera några besöksmål som passar alla och som är både lätttillgängliga och spännande. Har ni ont om tid? Ingen fara, de kan alla upplevas på en dag. Och skulle ni bli sugna på att testa på fler kan ni ju givetvis boka in några fler nätter hos oss.

I och i närheten av Lagunen och Strömstad finner ni bland annat dessa aktiviteter.

naturumKosterHavet

Naturum Kosterhavet

Sveriges första marina nationalpark - att upplevas båda på land och till havs. Ta del av Klappakvariet, guidningar och strandaktiviteter på Naturum, Sydkoster och missa inte snorkellederna! Öppet året om!

Naturum Kosterhavet

nordensArk

NORDENS ark

Nordens Ark firar i år 25-års jubileum. Under den 3 km långa vandringsleden genom parken finns utrymme för lek, fika och bus. Klappa djuren i Lantgården eller prova på ponnyridning. Perfekt för alla åldrar! Öppet året om!

Nordens Ark

furholmen

FURHOLMEN

Med båt från Norra hamnen eller på egen hand tar man sig lätt hit på bara några få minuter. På sommaren är detta ett populärt badställe med restaurang och andra faciliteter. Inför jul hålls här vintervackra julbord, rekommenderas!

Furholmen

fallskarm

FALLSKÄRMSHOPP

Något för den äventyrslystne! Perfekt att ge i present till någon man vet gillar en riktig adrenalinkick! Under sommaren har du möjlighet att hoppa fallskärm i 200km/h med en erfaren instruktör på Näsinge flygfält. Läs mer:

Cirrus Fallskärmsklubb

halden

HALDEN och Fredrikstens Fästning

En mycket trevlig liten hamnstad bara en kort bilresa norr om Strömstad. I Halden kan man strosa på bryggan, kika in i små mysiga butiker och inte minst besöka fästningen. Utsikten över staden från berget är slående!

Halden Turism

bohuslanMuseum

Bohusläns museum

Är du intresserad av historia eller bara vill lära lite mer om Bohuslän så är detta museum i Uddevalla ett bra alternativ. Här berättas om hur fiskarna hade det var förr i tiden, de hårda arbetsdagarna på sjön i alla väder.

Bohusläns Museum

daftoland

daftöland

En äventyrspark precis runt hörnet! Daftöland har öppet varje dag under sommaren och erbjuder ett kul utbud av 17 åkattraktioner för alla. Flumride, Sagoslott och Radiobilar är klassiker som barnen älskar. 

Daftöland

oslo

oslo

Norges huvudstad ligger en dryg timmes bilresa norr om Strömstad. Oslo är en livlig och mycket vackert belägen stad längst in i Oslofjorden. Vigelandsparken, Aker brygge, Karl Johans gate och slottet är bara några exempel på måsten!

Visit Oslo

lovencenter

lovéncenter

Under sommaren öppnar forskarstationen på Tjärnö sina dörrar för allmänheten. Man kan då komma och lära sig massor om havet utanför västkusten. Öppet kl. 14-17 måndag-fredag från 1 juli-16 augusti. 

Lovéncentret

Har vi ännu fler utflyktsmål? Jajjamen, Älgafallet, Grebbestad och Vitlycke för att nämna några. Kom förbi receptionen så får du ännu fler.

Högst upp
  • Lagunen Camping & Stugor
  • Skärbygdsvägen 40
  • 452 97 STRÖMSTAD
  •  
  • +46 (0)526 - 755000
  • info@lagunen.se
December   2017
M T O T F L S
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31