Menu
Fredag Lördag Söndag
weathersymbol windsymbol bathsymbol sunrise symbol sunset symbol weathersymbol weathersymbol
-2° 0mm 2 m/s ESE 19.4° 08:49 16:03 -1° 0mm 0° 0mm

Jobba hos oss

 

Lagunen är en camping och semesteranläggning i norra Bohuslän, strax söder om Strömstad. Till oss kommer gäster som vill campa, bo i stuga, bada, njuta av skärgården eller bara koppla av. Vårt område ligger naturskönt vid havet. Härligt ljumma badstränder, saltstänkta klippor och Bohuslänska sjöbodar gör vårt område unikt. Grillplatser, bastu och badtunna är uppskattade av våra gäster även under vintern. Vi har öppet året runt.

Vår målsättning är att ha roligt på jobbet. Om du har roligt mår du bra. Mår du bra kommer din glädje och ditt leende att smitta av sig på gästen – och då mår ju även gästen bra! Det låter väl enkelt?

Glädjen, tror vi, kommer genom trygghet och kunskap. Vi tror att du är trygg i dig själv och har lätt för att lära dig nya saker.

Kunskapen om Lagunen, våra produkter, vilka vi är och vad vi står för, är också något som skapar trygghet. Kunskapen om oss, är något du lär dig vid våra utbildningar, och av dina mentorer och medarbetare.

DLX – är ett begrepp vi arbetar med. ”Det lilla extra” kan vara olika för olika gäster. Berätta gärna i din ansökan, vad det betyder för dig.

Vi söker efter en receptionist som önskar jobba helger. lov och sommar.

Reception

I receptionen är du spindeln i nätet. Hit kommer både den glada och den irriterade gästen, med sina frågor och funderingar. Du är den första och den sista personen som varje gäst träffar. Vi hoppas att du med lyhördhet och god kommunikation kan skapa glädje i de mötena. Receptionens huvudsakliga arbetsuppgift är bokning, gästservice samt merförsäljning.  

 

Så här går du till väga:

Skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. där du beskriver dig själv, din utbildning och eventuell tidigare arbetslivserfarenhet. Om du har ett CV bifoga gärna detta.  
Glöm inte att motivera varför du skulle passa just där.

Skynda dig med din ansökan. Vi väntar på DIG!

Högst upp
  • Lagunen Camping & Stugor
  • Skärbygdsvägen 40
  • 452 97 STRÖMSTAD
  •  
  • +46 (0)526 - 755000
  • info@lagunen.se
Januari   2018
M T O T F L S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31